BEDİA ÖZGÖKÇE ERTAN SEÇMENE TEŞEKKÜR ETTİ

TAKİP ET

Belediye başkanı seçilmesine vesile olan ve seçim çalışmalarında yer alanlara teşekkür eden Özgökçe Ertan, 'Elde ettiğimiz başarıdan dolayı mutluyuz, gururluyuz. Hep birlikte başardık. Hepinizin yüreklerinizden öpüyorum' şeklinde konuştu.

 

31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 52 oy oranı ile Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı seçilen Bedia Özgökçe Ertan ile Mustafa Avcı, HDP il binası önünde kutlama için toplanan vatandaşlara seslendi.

 

 “LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Vatandaşların verdikleri oylarla belediyenin kendilerine emanet edildiğini söyleyen Özgökçe Ertan, “Sizin bu emanetinize layık olmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

Sıkıntılı bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Özgökçe Ertan, “Üç aydır çok büyük emekler sarf ettiniz, bu başarı hepimizin. Burukluklarımız var elbette, 14’te 14 demiştik. Adil olamayan bir seçim süreci atlattık. Zaman zaman baskılara şahit olduk. Biz sıradan bir seçim atlatmadık. Ama Büyükşehir ve merkez ilçeleri aldık, kayyumları yolladık.” ifadelerini kullandı.

 

“DEMOKRASİNİN ÖNÜNÜ AÇTIK”

HDP’nin izlediği strateji le Türkiye’de demokrasinin önünü açtığını söyleyen Özgökçe Ertan, “HDP bütün halkların umudu ve garantisidir demiştik. HDP’nin bu yerel seçimlerde izlediği yol, Türkiye’de demokrasinin önünü açmıştır.” dedi.

 

 

“AYRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ”

Konuşmasında kazandıkları belediyeleri ayırım yapmadan yöneteceklerini belirten Özgökçe Ertan, şunları söyledi:

“Bizim ilkemiz, ayrımcılık yapmadan, eşit bir yönetme anlayışıdır. Bunu hayata geçirmek için sizden onay aldık. İşte böyle yöneteceğiz. Herkesin, her kesimin belediye başkanı olacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bizi zor günler beklese de, elimizdeki imkânlarla, özgüvenle sizin için seferber olacağız.”

 

 SEÇMENE TEŞEKKÜR

Belediye başkanı seçilmesine vesile olan ve seçim çalışmalarında yer alanlara teşekkür eden Özgökçe Ertan, “Elde ettiğimiz başarıdan dolayı mutluyuz, gururluyuz. Hep birlikte başardık. Hepinizin yüreklerinizden öpüyorum” şeklinde konuştu.

 

 

“HALKA KARŞI BORÇLUYUZ”

  Daha sonra konuşan Eş Başkan Mustafa Avcı da, seçmene teşekkür ederek, “Biz seçim çalışmalarına başladığımız zaman kalka karşı borçlu olduğumuzu söyledik. Bu halk dün de hakkına sahip çıkmış, bugün de yarın da sahip çıkacak. Ortaya çıkardığınız bu fotoğraf bu anlama geliyor. Biz kötü bir şey istemiyoruz. Biz kimseye haksızlık etmeyiz.” diye konuştu    

KAYNAK PRESTİJ HABER