Berge Açıkladı! Van esnafına 50 bin lira destek

TAKİP ET

VAN GAZETESİ – VAN HABER | Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, koronavirüsün ekonomiye getirdiği olumsuzlukların desteklerle azaltılabileceğini söyledi. Berge, esnafa 50 bin TL destek ve çek düzenlemesinin son derece önemli adımlar olduğunu söyledi.

Resmi borçların ertelenmesi, resmi kurumların kiracısı olan esnaftın kirasını ertelemesi ve resmi kurumların kiracısı olan ve işyeri kapatılan esnaftan kira alınmaması gibi önlemlerin alındığını hatırlatan Berge, sicil affı, esnafa 50 bin TL destek ve çek düzenlemesinin son derece önemli adımlar olduğunu söyledi. İşte VANESOB Başkanı Berge’nin yaptığı açıklama:   “Karşılıksız çek nedeniyle verilen hapis cezalarının ekonomik sorunlar nedeniyle ertelenmesi ve sicil affi olumlu bir gelişmedir. Yeni düzenlemeler ile kara listede olan ve korona virüs salgını nedeniyle adeta can çekişen esnaf ve sanatkarımız rahat bir nefes alacaktır.” Dedi.
 
Van Gazetesi
0544 409 0328
 
 
 

van esnaf ve sanatkarlar odaları birliği (vanesob) başkanı berge açıkladı! van esnafına 50 bin lira destek İsa berge isa berge haberleri van haber van gazetesi vangazetesi van esnafı yaşadı