Dr. Suna Erdinç Gönüllerin Vekiliyim

TAKİP ET

Ak Parti Van 9. Sıra Milletvekili adaylarından Dr. Suna Erdinç Yapılacak olan genel seçimler öncesi tüm işlerini bırakarak Parti davası için adeta seferber oldu. Ak Parti Van 9. Sıra gönüllü Milletvekili adayı Dr.Suna Erdinç,Ak Parti siyasi egoların tamim edileceği bir parti değil,hizmet partisidir vurgusunu yaptı.

Ak Parti Van 9. Sıra  Milletvekili  adaylarından Dr. Suna Erdinç Yapılacak olan genel seçimler öncesi tüm işlerini bırakarak Parti davası için adeta seferber oldu.

Ak Parti Van 9. Sıra gönüllü Milletvekili adayı Dr.Suna Erdinç,Ak Parti siyasi egoların tamim edileceği bir parti değil,hizmet partisidir vurgusunu yaptı.

Tüm aday adayların aynı şefk ve heyecanla çalışması gerektiğini belirten Dr. Erdinç’’Sen ben yok el ele, gönül gönüle vererek Ak parti ilkelerinden taviz vermeden 1 Kasım seçiminden güçlü bir Türkiye için,tek başına iktidar şart dedi.

 

Ak Parti gönüllü Milletvekili Dr. Erdinç’’sıralamada olmamam hiçbir zaman beni zerre kadar etkilemedi.Ben dava adamıyım.Böyle olursak mazlumlara ve Ak partiye sahip çıkabiliriz.Kendimiz için değil dava için olmalıyız.Ak davanın düzenini bozmak Türkiye düzenini bozmak demektir.Bu düşünce ile Partimin yanındayım.Halkın gönlünde olduğumu biliyorum.Milletvekili olmakla bu iş bitmiyor.Önemli olan hizmetlerimizle beraber Van halkının gönlünde vekil olmaktır.

 

Dr. Erdinç konuşmasını sonunda Rabbim gönül birliğimizi güçlü,memleket ve millet aşkımızı daim kılsın dedi

Haber Erhan Uğurlu