DUYURU

TAKİP ET

www.vangazetesi.com.tr adresimiz artık turizm ve röportaj ağırlı olacaktır. www.vangazetesi.com adlı adresimizde yerel olarak tüm haberlere ağırlık verecektir. İlgi ve tavsiyeleriniz den dolayı teşekkür ederiz.

Değerli okurlarımız,

www.vangazetesi.com.tr adresimiz artık turizm ve röportaj ağırlı olacaktır. 

www.vangazetesi.com adlı adresimizde yerel olarak tüm haberlere ağırlık verecektir. İlgi ve tavsiyeleriniz den dolayı teşekkür ederiz.

 

com.tr haber sitemizi neden Turizm ve Röportaj ağırlık olacak?

 

Araştırma ve okuyucu çizelgesi doğrultusunda İran ve Türkiye turizm haberlerimizi daha çok okumaktadır. Bu nedenden dolayı Van'da yerel haber siteemiz olan vangazetesi.com sitemiz istenilen sonucu elde etmiş durumdadır.

 

 vangazetesi.com.tr adresimizde uluslararası olduğundan dolayı birde Ülkemizdeki sorunları ve ekonomiyi yansıtmak etik olmayacağının kararına vardık. 

 

Daha çok okuyucu kitlesi için vangazetesi.com.tr adresimizin kategorilerini yenileyerek, farklı bir uğrak adresi kurduk. Sizlere daha iyi hizmet vermek için tavsiyelerinizi canı gönülden dinliyor ve uyguluyoruz. 

 

Bu sebeplerden ve nedenlerden dolayı yeni nesilin bizleri okuduklarını bizlere değer verdiklerini de es geçmek istemedik. Büyüklerimiz için farklı bir alan ekleyerek onların istedikleri gibi gezinmelerini sağlıyoruz. Şimdiden çok teşekkür ederiz