Edremit Lokantaları Tıklım Tıklım

TAKİP ET

Edremit'te bulunan Erol Hacıoğlu Kebapçısı işletme sahibi Yunus Emre EROL, Van'ın Seçkinleri adlı programa konuk oldu. Programda yapmış olduğu işi halk için yaptığını ve sadece halka daha iyi hizmet vermek için çaba sarf ettiğini belirtti.

 

Van Gazetesi'nin düzenlediği Van'ın Seçkinleri adlı programda Erol Hacıoğlu Kebapçısı haftanın en iyi lokantası seçildi.  

Edremit'te bulunan Erol Hacıoğlu Kebapçısı işletme sahibi Yunus Emre EROL, Van'ın Seçkinleri adlı programa konuk oldu. Programda yapmış olduğu işi halk için yaptığını ve sadece halka daha iyi hizmet vermek için çaba sarf ettiğini belirtti.

 

Üniversiteyi bitirir bitirmez babasının yanında yer alan Emre Erol 2 yıldır bu sektörde olduğunu ve babasından çok şey öğrendiğini açıkladı.

 

Bu sektörü nasıl değerlendiriyorsunuz?

"Biz bu işi halk için yapıyoruz. Fiyatlarımızın uygun olması da bunun bir göstergesidir. Bütün çabalarımız milletimizi içindir. Bu nedenle de işimizi dört dörtlük yapmaya çalışıyoruz. Her zaman başlangıç çizgimizi bozmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Bunun haricinde yemeklerimizde çeşitleri arttırmaya çalışıyoruz. Milletin bizden memnun kalarak ayrılması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bizlerinve çalışan arkadaşlarımızıntemel hedefi yoğun bir çabayla çalışıp memnuniyeti sağlamaktır."

Kebabınızın farklı bir lezzeti var. Bunu sağlamak amacıyla kebabınızda ne kullanıyorsunuz?

"Kebabımızda farklı bir malzeme kullanmıyoruz. Sadece etimizi özel olarak getirtiyoruz. Etimizdeki tadın farklı olma sebebi de ustalarımızın o eti zırhtan geçirmeleridir. Etimiz zırhtan geçirildiği için lezzetleniyor. Herhangi bir baharat kullanmıyoruz. Etimizi getirdiğimiz firma çok güzel bir firma olduğu için kebabımız lezzetli oluyor. Kebabımızı tadan insanlar çok memnun kalıyorlar. Şimdiye kadar hiçbir şekilde bir aksilik çıkmadı. Adana’dan gelip buradaki kebapları yedikten sonra daha önce bu kadar güzel bir kebap yemediklerini dile getirenler oldu. Biz kebapçı olduğumuz için kebabımızdan ödün vermiyoruz."

Sadece kebap mı yapıyorsunuz?

"Kebap haricinde iskenderimiz, fırında lahmacun çeşitlerimiz,  pidelerimiz, kuşbaşımız, kanatlarımız,et dönerimiz, kaburgamız mevcuttur. Bunlar da en az kebaplarımız kadar lezzetlidir."

Peki son olarak ne söylemek istersiniz?

" Herkesin burayı gelip görmesini temenni ederim. " diyerek konuşmasını tamamladı.

Bizlerde Van Gazetesi ailesi olarak, herkesin bu güzel mekanı görmesini temenni ederiz. Kalın sağlıcakla...