Erdoğan, Bahçeli'nin:Sözlerine Yanıt Verdi

TAKİP ET

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yerel seçimde ittifak yapmayacaklarını açıklamasının ardından parti grubunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "O zaman, kusura bakmasından biz de 'Herkes kendi yoluna' deriz" yanıtını verdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, parti grubunda yaptığı konuşmada "Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz" diyerek AK Parti ile yerel seçimde ittifaka kapıları kapattı. Bahçeli'nin bu çıkışı sonrası gözler Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. Erdoğan, parti grubunda açıklamalarda bulunurken "Kusura bakmasınlar, o zaman biz de 'Herkes kendi yoluna' deriz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

"Geçtiğimiz hafta bir Moldova ziyaretimiz oldu. Çok verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Bu ülkenin ayrılmaz bir parçası olarak gördüğümü Gökoğuz'da çeşitli programlara katıldık. 15 bin kişinin katıldığı meydan mitingini yerine getirdik.

FİZİKİ SINIRLARIMIZ BAŞKA, GÖNÜL SINIRLARIMIZ BAŞKADIR"

Kısa bir süre önce gittiğimiz Macaristan'dan da çok güzel anılarla döndük. Balkan ve doğu Avrupa coğrafyasında aynı hüsnü kabulle karşılaşıyoruz. Bizim fiziki sınırlarımız başkadır, gönül sınırlarımız bambaşkadır. Biz bir adım attığımızda muhataplarımızın 3-5 adımla karşılık vermesi, orada aynı sevgi, özlemin yaşadığının işaretidir. Dostlarımızla birlikte müreffeh bir gelecek inşasını sürdüreceğiz."