Evlilik Fuarı Van Halkına Kapılarını Açılıyor

TAKİP ET

İpekyolu Fuarcılık Organizasyon Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Faysal İnan'dan evlilik fuarı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İnan, Türkiye'nin başka illerinde yapılmış olan evlilik fuarı Van'da ilk defa yapılacak. Fuar ile ilgili detaylar..

Böyle Bir Fuarın Yapılmasındaki Temel Etkenler Nedir?

Yeni evleneceklere, evini kuracaklara, evini yenileyeceklerin tüm ürünlere ulaşabilecekleri bir hizmet  kurmaktır. Aynı anda bütün sektörlerin var olduğu kaliteli firmaların olduğu bir platform oluşturduk .Ayrıca yuva kurmak isteyenlerin zor zamanında yanlarında olmak ve evleneceklere yardımcı olmak için  böyle bir çalışma yaptık.

Evlilik Fuarında Neler Bulunacak

Mobilya, beyaz eşya, züccaciye, gelinlik, damatlık, güzellik merkezleri, kuaförler, fotoğrafçılar vb. 25  farklı kurum bulunacak. Yani aklınıza gelebilecek her şeyi bu fuarda bulabileceksiniz.

Fuarda Nasıl Etkinlikler Olacak

Fuar alanında büyük bir sahne kurduk, sahne arkasında büyük bir ekran bulunacak. Defile yapıp bu  defileyi ekranda göstermeyi düşünüyoruz. Ayrıca akşam saatlerinde canlı müzik vermeyi planladı. Ünlü  firmaların indirimleri ve hediye çekilişleri yapılacak. Yani bir fuarda bu fuarda kurumsallığın oluşabilmesi için tüm çalışmalar yapılmış oldu.

Ücretsiz Servisler Var Mı ve Nerelerden Kalkacak

İlk olarak Kalecik Toki, Memursen Toki, Yeni Toki ve Eski Toki'den 4 servis kalkacağını söyledik. Fakat  bunlarla sınırlı olmayacağını düşünerek çarşı merkezinden de servis kaldırılmasını düşündük. Merkezde ise Hz. Ömer Camii'nin karşısındaki Halk Eğitim Merkezinin önünden de servislerimiz fuar alanına hareket  edecek. Son olarak Bostaniçi Toki'de eklemeyi düşünüyoruz.

 

Kaynak: www.vangazetesi.com.tr