Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

TAKİP ET

Başkan Sezer, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam Âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diledi.

Gevaş belediye başkanı Murat Sezer, "Bugün milletçe, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

 

 Bayramlar; birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı en önemli günlerimizdendir. Dini bayramlarımızın oluşturduğu bu manevi duyguları taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı; sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz.

 

Tüm kalbimle inanıyorum ki, millet olma şuurunu derinden hissettiğimiz bu özel günlerde; ihtiyaç sahibi kimsenin kapısını çalamayanları, yolları gözleyen yaşlı ve kimsesizleri, başının okşanmasına hasret öksüz ve yetimleri ziyaret ederek, onlara sevgimizi gösterelim ve bayram ruhuna yakışanı yaparak, onlara yardım elini uzatalım.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Gevaşlı hemşerilerimin Kurban Bayramını kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam Âlemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum."dedi.