Gönüllü Vekil Erdiç'ten Van Depremini Anma Mesajı

TAKİP ET

23 Ekim ve 9 Kasım 2011 Van depreminin 4. anma yıl dönümünde Ak Parti 26. Dönem Milletvekili aday adaylarından Dr.Suna Erdinç bir mesaj yayımladı.

23 Ekim  ve 9 Kasım 2011 Van depreminin 4. anma yıl dönümünde Ak Parti 26. Dönem Milletvekili aday adaylarından Dr.Suna Erdinç bir mesaj yayımladı.

Dr.Erdinç mesajında’’Doğunun Serhat Şehri olan Van İlimize  2011 yılında adeta nazar değdi.Allah’tan gelen baş göz üstüne diyerek,depremin 4. Yılını gerde bırakmaktayız.

23 Ekim ve 9 Kasım depremlerinde Hak’ın rahmetine giden tüm kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet,yakınlarına hayırlı uzun ömürler ve bu depremlerde engelli olarak hayatta kalan tüm vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun diliyorum.

Ak Parti Van gönüllü Milletvekili adayı Dr. Erdinç’’İlimiz 2011 yılında iki büyük depremle adeta enkaz Şehre dönüşmüş, arkasında da, binlerce artcı depremle bir insanlık sınavı başlamıştı.4 yıl önce tüm Türkye Van için ayağa kalkmıştı.Enkaz kurtarma çalışmalarında ve hemşehrilerimizin umut ışığı olan Ak Parti hükümetine Van adaına teşekkür ediyorum.

Depremden hemen sonra Van’ımıza gelen Şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

Herkes tarafında çok iyi bilinmekte olan viran olmuş bir Van vardı.Halk ümitsizliğe kapılmış hayatta kalmanın mücadelesini verirken Ak Parti hükümeti  Hızır gibi önce geçici barınma sorunlarını çözdükten sonra kalıcı Toki konutlarının yapımını bir yıla yakın kısa bir zamanda yapımını tamamladıktan sonra Van’a tekrar hayat vermişlerdir.

Dr. Erdinç’’Van felaketlerinde çok büyük emekleri bulunan Van Milletvekili adayımız Pof.Dr.Beşir Atalay’a teşekkür ediyoruz.

 

İslam coğrafyasında bu tür acıların tekrar  yaşanmaması için Allah’tan niyaz ederken  Yahudiler tarafında  kuşatma altında olan Filistin’li kardeşlerimize  de,Allah yardımcıları osun’’dedi