Görev Başında Vefat Eden Greyder Operatörü Fikret Acar'a Taziye Ziyareti

TAKİP ET

Karla mücadele aracının yaptığı kaza sonucu görev başında vefat eden greyder operatörü Fikret Acar'ın taziye evini ziyaret eden Öztürk, merhumun ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Karla mücadele aracının yaptığı kaza sonucu görev başında vefat eden greyder operatörü Fikret Acar’ın taziye evini ziyaret eden Öztürk, merhumun ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Öztürk daha sonra geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Şehit Er İdris Gülek’in ailesini değerli eşleriyle birlikte ziyaret etti. Şehidimizin ailesine gerekli desteklerin verileceğini belirten Öztürk, devletimizin şehitlerimizin aziz hatırasına olan minnet ve saygısını vurguladı. Ayrıca aileye çeşitli hediyeler de verdi.

Başkan Vekilimizin bir diğer ziyareti de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın yürüttüğü SODES projesi kapsamında Kevenli’de bulunan Kadın Aile Destek Merkezi’neydi. Çocuk gelişimi, hasta ve yaşlı bakımı, dikiş, el sanatları ve Kur’an-ı Kerim okuma konularında eğitim alan kursiyerlerle bir araya gelerek

sohbet eden Öztürk kendisine iletilen ihtiyaç ve talepleri dinledi. Öztürk burada da çocuklara çeşitli hediyeler verdi.