İpekyolu Belediyesinden Kursiyerlere Kitap Yardımı

TAKİP ET

İpekyolu Belediyesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) hazırlıkları çerçevesinde, Engelsiz Yaşam Akademisi'ndeki kursiyerlere kitap dağıtımı yaptı.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Engelsiz Yaşam Akademisi'ni hayata geçirirken, bu ve benzeri eğitim-öğretim çalışmalarını öngörerek 'Akademi' tanımını kullandıklarını vurguladı.

    Engelli vatandaşlarımıza verilen hizmetlere çok önem verdiklerini belirten Öztürk, EKPSS sınavına hazırlanan kursiyerlerimize kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti.

   Kursiyerlerin Akademide sadece sınava hazırlık değil, tüm etkinliklerden de faydalanarak sosyal bir çevre oluşturmalarını da tavsiye eden Öztürk daha sonra Genel Yetenek-Genel Kültür Soru Bankası ve Konu Anlatımı içerikli 2 ciltlik kitapların dağıtımını yaptı.

   Kursiyerler de, belki de hayatlarını değiştirecek böylesine önemli bir sınav öncesinde İpekyolu Belediyesi'nden aldıkları hizmetten ötürü Başkan Vekilimiz Cemil Öztürk ve ilgililere teşekkür ettiler.