İPEKYOLU BELEDİYESİN'DEN MÜYAP-DER'ZİYARETİ

TAKİP ET

İpekyolu Belediye Eşbaşkanları Şehsade Kurt ve Azim Yacan, Müteahhitler Yap-Satcilar Derneği (MÜYAPDER) ziyaret etti.

 

 

İpekyolu Belediye Eşbaşkanları Şehsade Kurt ve Azim Yacan, Müteahhitler Yap-Satcilar Derneği (MÜYAPDER) ziyaret etti.

İpekyolu Belediyesi 2019-2024 Stratejik Plan oluşturma çalışmaları kapsamında İpekyolu Belediye Eş Başkanları Şehsade Kurt, Azim Yacan, bünyesinde 120 aktif müteahhit bulunduran MÜYAP-DER’i ziyaret ettiler.  

 

MÜYAP-DER Başkanı Siracettin Işıldar, yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti. Işıldar, konuşmasının devamında,  “İpekyolu Belediyesi olarak oluşturulacağınız 5 yıllık Stratejik Planlama da halkı dahil etmeniz, dahası STK ve dernekleri dinlemeniz çok anlamlı. Bu kapsamda bizi de ziyaret ettiğiniz için teşekkür eder size ve yönetiminize başarılar dileriz. Bizde MÜYAP-DER olarak her zaman yanınızda olacağız. Desteklerimizi elimizden geldiğince esirgemeyeceğiz” Dedi.

 

 İpekyolu Eşbaşkanı Azim Yacan, “Bu kentin dinamikleri, halkı ile bir araya gelmek onların tecrübe ve deneyimlerini planlamamıza dahil etmek bizim için önemlidir.  Neticede bu kentin sorunlarını beraber çözeceğiz. Biz oluşturacağımız Stratejik Planda bu anlamda herkesin dahil olmasını istedik. Bu kapsamda Mahalleleri, sokakları, sivil toplum örgütlerini, dernekleri, odaları kısacası bütün kent dinamiklerini dinliyoruz” şeklinde konuştu.

 

İpekyolu Eşbaşkanı Şehsade Kurt ise, “Madem bu kentte beraber yaşıyoruz, o zaman beraberde proje önermeye, üretmeye ve dahası belediyemizi yönetemeye başlamalıyız. Biz bir masa etrafında toplanıp bu planlamayı yapabilirdik. Ama biz katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla herkesin yönetimde söz hakkı sahibi olmasını istiyoruz” dedi.

Toplantıda müteahhitler sorunlarını ve projelerini yazılı bir şekilde eşbaşkanlara ilettiler.