İsa Berge'den esnaflar için can suyu Kredi desteği 

TAKİP ET

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkan Berge, Koronavirüs nedeniyle açık olan işyerlerinin de kapalı olan esnaf gibi iş yapamadığını ve bu nedenle, " Esnafımız, SGK, BAĞKUR primleri, kira, vergi, stopaj, muhasebe, elektrik, su, internet, banka kredileri ve devlete olan tüm resmi borçlarını ödeyemez durumdadır"dedi.

İsa  Berge, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan milyonlarca esnafı sevindirecek sicil affını uygulamasını rica ediyoruz. Ancak bu şekilde esnafımız rahatlayacaktır ve kara listede olan tüm esnaf ve sanatkarımız krediye ulaşabilecektir. Cumhurbaşkanımızın bu zor zamanda yanımızda olmasını istiyoruz.
Devletin yanı sıra özel işyeri sahiplerinin de virüs tehdidi geçene kadar esnafımızdan kira almamasını rica ediyoruz. İşyeri kirası ile geçinen işyeri sahiplerine ise devlet desteği verilmesini istiyoruz.

Esnafımız, SGK, BAĞKUR primleri, kira, vergi, stopaj, muhasebe, elektrik, su, internet, banka kredileri ve devlete olan tüm resmi borçlarını ödeyemez durumdadır. KOSGEB aracılığıyla 20-50 Bin TL arasında bir yıl sonra geri ödemeli ve uygun taksitlerle can suyu kredi desteği sunulmalıdır. Esnaf ve sanatkarımıza personel maaşı desteği de verilmelidir.” dedi.

VAN GAZETESİ - E posta - 2020
van haber - van gazetesi
05444090328

 
 

İsa bergeden esnaflar için can suyu kredi desteği isa berge van haber van gazetesi esnafımız sgk baĞkur primleri kira vergi stopaj muhasebe elektrik su internet banka kredileri