Juventus'un Başkanı Agnelli'nin Yasak Aşkı Deniz Akalın Hamile

TAKİP ET

İtalyan futbolunun dev ismi ve Juventus'un başkanı Andrea Agnelli'nin Avrupa'da ses getiren aşkı Deniz Akalın'ın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Avrupa'nın en zengin ailelerinden olan ve Juventus'un başkanı Andrea Agnelli'nin, uğruna eşini terk ettiği ve ailesi tarafından 'yasaklanan' aşkı Türk manken Deniz Akalın'ın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. İtalyan futbol devi Andrea Agnelli'ye, ailesi tarafından mirasın bölünmesi korkusuyla Türk manken ile evlenmemesi konusunda baskı yapıldığı iddia ediliyordu. Bu gelişme İtalyan basınına bomba gibi düştü.

Ünlü dergi Chi'nin haberine göre; yaklaşık bir yıldır beraber olan çiftin bir erkek bebekleri olacak.

SINIR TANIMAYAN AŞK: İLK ENGEL EŞİYDİ, SONRA DA 100 MİLYAR DOLARLIK MİRAS

Deniz Akalın ile birlikteliği ortaya çıktığında evli olan Andrea Agnelli eşi ile boşanmıştı. Yaklaşık 1 sene birlikte olduktan sonra çift için evlilik çanları çalmaya başladı. Ancak 100 milyar dolarlık mirasa sahip Agnelli ailesinin ileri gelenlerinin bu aşka karşı çıktığı iddia ediliyordu. Bu yüzden evliliğin önünün tıkandığı haberleri yayılmıştı. Agnelli, twitter'de yaptığı bir paylaşımla ailesine adeta nazire yaparak Türk manken ile fotoğrafını paylaşmış, "2016'da her şey mümkün olacak" yorumunu yapmıştı.

Şimdi ise bir erkek bebek bekleyen çiftin geleceği ne olacak merak konusu oldu