KPSS'siz Memur Personel Alımı Yapan Kurumlar - VAN HABER

TAKİP ET

Geçtiğimiz yıllarda da KPSS'siz memur personel alımlar yapan devlet bu yılda da alımlar yapmaya devam edecektir. Alımlarında birden fazla kuruma alım yapacak olan devlet alımları ile de yine dikkat çekmeye devam etmektedir. KPSS günümüzde çok ciddi bir sorun teşkil ederken birçok kişi bu sorunun üstesinden gelebilmek için ciddi çabalar sarf etmektedir. Eğer bu sorun ile boğuşmak istemiyorsanız ve kısa yoldan memur personel olmak istiyorsanız bu makalemiz sayesinde KPSS'siz nasıl memur olunur öğrenebileceksiniz.

KPSS'siz memur personel alımları 2016 yılı içerisinde özellikle birden fazla pozisyon ile yapılmaktadır. Birden fazla kurum kendisi için memur alımı yapacakken alımlar ile ilgili olarak da kurumlardan açıklamalar gelmektedir. 

KPSS'siz memur personel alımları 2016 yılında hangi kurumlar ile yapılacak diye bakacak olursak da karşımıza şunlar çıkmaktadır.

 - Başbakanlık,
- Cumhurbaşkanlığı,
- Gelir İdaresi Başkanlığı,
- TBMM Memurlukları,
- Bazı Bakan Yardımcılıkları,
- Savunma Sanayi Müsteşarlığı,
- TOKİ,
- Özelleştirme İdaresi,
- Başbakanlık Basın Müşavirliği,
-TÜİK,
- AB Bakanlığı Başkanlıkları.

KPSS'siz memur personel alımları 2016 yılında bunlarla yapılması planlanırken bu kurumların haricinde de bazı kurumlar yer alacaktır. Net ve kesin olarak rakamlar elbette 2016 yılı içerisinde ilan edilecek ve isbilgisi.com size bilgi verecektir. Günümüzde milyonlarca kişi KPSS'siz memur personel olmak isterken bu ilanları kaçırmak ise doğru olmayacaktır. Alımlara yönelik ilanları takip etmek ve alımların ne zaman olacağından haberdar olmak isteyenler internet sitemizi takip edebilir ve bunlardan haberdar olabilirler. 

KPSS'siz memur personel alımları 2016 yılında farklı zamanlarda da olsa yapılacak olup bu alımlarda birden farklı pozisyon için ilan verilecektir. Alımlarında özellikle deneyimli kişilere yer verecek olan kurumlar bu kişilerin KPSS'siz memur personel olmasına da olanak sağlayacaktır.

BAZI KİŞİLERE ÖZEL OLARAK MEMURLUK VERİLECEK

Sadece buralara başvuranlar değil aynı zamanda da şehit yakınları ve yetiştirme yurdunda büyüyen kişiler gibi birçok kişiye de özel olarak KPSS'siz memur personel olma imkanı verilecektir. Bu sayede KPSS sınavı olmaksızın memur olmak kolaylaşacaktır. Alımların tamamını isbilgisi.com internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip edebileceksiniz.