Milletvekili tanıtım toplatısında Osman Nuri Gülaçar açıklamalarda bulundu

TAKİP ET

Tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti Van Milletvekili adayı Osman Nuri Gülaçar "Türkiye çok kritik bir süreçten geçiyor.

Tarihi zamanlar yaşıyoruz. ‘Tayyip Erdoğan'ı verin diyorlar. Türkiye'den vazgeçin, Türkiye büyümesin, kalkınmasın diyorlar. Biz Kürtler ve bu bölgenin insanları, bu toprakların kaderini belirleyen tüm tarihi süreçlerde her zaman en kritik adımları attık. Üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirdik. Yine üzerimize düşeni en güçlü şekilde ifa edeceğiz" dedi.



“Cumhurbaşkanımız Van’ı Vanlılara emanet etti”

Ak Parti Van birinci sıra milletvekili adayı Osman Nuri Gülaçar, konuşmasına Kürtçe ve Türkçe selamlama ile başlayarak “Size Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim, Van’ı Vanlılara emanet ettiğini söyledi. Medeniyetler beşiği Van’ımız tarihi bir öneme sahip, binlerce yıldır birçok kültürün kesişim noktası olmuştur. Bu kadar kıymetli bir şehrin kıymetli halkına birbirinden kıymetli isimler hizmet edecek inşallah. Adaylarımızın açıklandığı günden beri çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Van’ımızı temsiliyet noktasında elinden geleni yapacak, halkın içinden, mütevazı, dinamik abilerim ve kardeşlerim var.” diye belirtti.


“Van’ın değerlerine uzak ve yabancı kimse yok aramızda”

Van’ı Van yapan değerlere uzak, Vanlılara uzak, dinimize, değerlerimize kültürümüze uzak, aşiretlerimize yabancı, ilçelerimize yabancı, sokaklarımıza yabancı bir tek isim bile yok aramızda diyen Gülaçar, “Yani Emi reye xwu bidina xwe, oyumuzu kendimize vereceğiz” şeklinde ifadelerde bulundu.


Gülaçar’ın konuşmasından kesitler:


“16 yıllık AK parti iktidarında Van tarihi önemine binaen birçok hizmet gördü. Yeni yolları, hastaneleri, okulları, alt yapıları ve birçok hak ettiği hizmeti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gördü. Son bir yılda merkez ve tüm ilçelerde yapılan hizmetlerle Van’ın çehresi değişmeye başladı. Ancak bunlar yeterli mi? Yetmez. Van halkı hak ettiği hizmeti görmeye devam edecek.  Bizler sahici ve samimi insanlarız, bu hizmetler Türkiye tarihinde görülmemiş hizmetler olmasına rağmen Van’ın daha iyisini hak ettiğine inanıyoruz.


“Binlerce 15-16 yaşında çocuklarımızı heba ettiler”

“Ey halkım, şu an Türkiye için normal zamanlardan geçmiyoruz. Birçok yol denediler 

Önce güzelim şehirlerimizde hendekler kazarak bizi kaosa sürüklemek istediler. Binlerce 15-16 yaşında çocuklarımızı heba ettiler.  Kendi iktidarlarını ayakta tutmak için hayatlarının baharındaki çocuklarımızı kandırdılar, kendi vahşi emellerine alet ettiler. Bizim çocuklarımız bizim gençlerimiz bunları hak etmedi. Onlara en güzel imkanları sunarak ülkemizin önemli mevkilerine getireceğiz ki memleketlerine hizmet etsinler.



“Hendek siyaseti sizlerin basiretiyle yerle bir oldu”

“Hendek siyaseti sizlerin basiretiyle yerle bir oldu. Oyunları bozuldu. Hendekte başaramadıklarını 15 Temmuz darbe girişimi ile bir daha denediler. Şer ittifakları devletin kılcallarına sızarak tüm imkanları kullandılar. Halkımızın üzerine tanklarla uçaklarla saldırdılar. Ama Rabbimize hamd olsun sizler bu oyunu da bozdunuz. Canlarınızı ortaya koyarak bu oyunu da boşa çıkardınız.”


“24 Haziran’da bu oyunu oylarınızla bozacaksınız”

“Şimdi de küresel güçler Türkiye ekonomisini hedef aldılar. Kendilerini dünyanın efendileri ilan eden bu emperyalistler ekonomimize yani bize bir operasyon çekiyor. Ama sizler Allah’ın izniyle 24 Haziran’da bu oyunu da oylarınızla bozacaksınız.


Sizler bu oyunları bozdukça Cumhurbaşkanımızla birlikte bizler de size hizmet etmeye devam edeceğiz Allah’ın izniyle. Cumhurbaşkanımız seçim beyannamesinde ülkemiz için birçok önemli proje açıkladı. 16 yılda yapılan yatırımların üzerine Türkiye’yi şahlandıracak projeleri anlattı. Sağlıktan turizme eğitimden kültüre tarımdan hayvancılığa endüstriyel üretimden dijitalleşmeye birçok alanda mega yatırımlar olmaya devam edecek. Van’ımız için de Cumhurbaşkanımızın birçok müjdesi var. Kısa zamanda Van’ın kanayan yaralarından biri olan işsizlik problemleri çözülecek inşallah. Yakın zamanda çevreyolu projesi hayata geçirilecek. Erciş devlet hastanemiz yakın zamanda açılacak inşallah. Daha birçok proje seçimlerin hemen ardından icra edilecek.”



“Biz Kürtler ve bu bölgenin insanları bu toprakların kaderini belirledik”

“Aziz Vanlılar, Türkiye çok kritik bir süreçten geçiyor. Tarihi zamanlar yaşıyoruz. Türkiye'yi yolundan döndürmek için ne tür oyunlar çevirdiklerini hepiniz çok iyi görüyorsunuz. ‘Tayyip Erdoğan'ı verin diyorlar. Verecek misiniz? Türkiye'den vazgeçin, Türkiye büyümesin, kalkınmasın diyorlar, vazgeçecek misiniz? 

Biz Kürtler ve bu bölgenin insanları, bu toprakların kaderini belirleyen tüm tarihi süreçlerde her zaman en kritik adımları attık. Üzerimize düşen görevi hakkıyla yerine getirdik. Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi 16 Nisan referandumunda sizler bu ülkenin kaderini belirlediniz. 15 Temmuz’da bu meydanları yine sizler doldurunuz. Canlarınızı ortaya koydunuz ve yine bu ülkenin kaderini değiştirdiniz. 


“Küresel güçlerin ilk hedefi ekonomik kriz, sonra kaos, nihayetinde işgal”

“Ey kardeşlerim, daha önce Afganistan’da Irak’ta ve Suriye’de yaptıklarını şimdi bizim topraklarımız da gerçekleştirmek istiyorlar. Bu plan büyük bir plan. Küresel güçlerin ilk hedefi ülkemizi ekonomik kriz ortamına sürüklemek. Daha sonra kaos oluşturmak ve nihayetinde de işgal etmek olacaktır. Bizler bu toprakların sahipleri olarak aynı gemideyiz. Gemi su alırsa hepimiz zarar görürüz. Bizler 24 haziranda Allah’ın izniyle açılan delikleri kapatacağız. 24 Haziran hem Türkiye için hem Van halkı için yeni bir milat olacak. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için, Hep birlikte kapı kapı dolaşmaya var mısınız? Bütün Van’la ru be ru görüşmeye var mısınız? Sandıklarımıza sahip çıkmaya var mısınız? Bu kutlu yolculukta Rabbim yardımcınız ve yardımcımız olsun. Gününüz kutlu olsun, Ramazanınız mübarek olsun. Allah’a emanet olun.”