Mustafa Avcı, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

TAKİP ET

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Eşbaşkan Avcı, Erciş ilçesinde incelemelerde bulunarak, devam eden hizmetler hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, Erciş ilçesini ziyaret ederek, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Eşbaşkan Avcı, Erciş  ilçesinde incelemelerde bulunarak, devam eden hizmetler hakkında bilgi aldı.

Avcı’ya  Genel Sekreter Vekili Engin Akın, Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Şenkaya, Erciş Belediyesi Eşbaşkanı Yıldız Çetin, meclis üyeleri ile HDP Erciş İlçe Eşbaşkanları Şakir Asıl ve Hücret Kandemir eşlik etti. 

İlk olarak Erciş Belediyesi'ni ziyaret eden Eşbaşkan Avcı, ilçenin imar planıyla ilgili bilgi aldı. Ardından ilçe merkezinde devam eden yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını yerinde denetledi.  Daha sonra sırasıyla Erciş Otobüs Terminali ve Sebze Hali’ni ziyaret eden Avcı, son olarak önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan köy yollarında incelemede bulunup, Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.

Eşbaşkan Avcı, ilçede devam eden çalışmaları yakından takip etmek için ziyarette bulunduklarını belirterek, edindikleri bilgiler doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi olarak planlamaya gideceklerini söyledi. Avcı, halkın kendilerine verdiği 5 yılık süreyi en iyi şekilde değerlendireceklerini ve söz verdikleri çalışmaları başarıyla gerçekleştireceklerini ifade etti. Avcı ve beraberindekiler incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı.