Şoför ve İdari Personel Alımı Yapıyor

TAKİP ET

Devlet kurumları yayımladıkları ilanlar ile kamu personeli alımı yapmaya devam ediyorlar. Bu haberimizde 3 farklı kamu kurumu tarafından yayımlanan ve Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sıralamasına göre yapılacak personel alımlarını derledik. Söz konusu ilanlara dair tüm bilinmesi gerekenler haberimizde... Kamu kurum ve kuruluşları kendilerine ait internet siteleri ve ya Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar ile ilgili birimlerine personel alımı yapmaya devam ediyorlar.

 

Kamupersoneli.net ailesi olarak kamu kurumları tarafından yayımlanan bu ilanları sizlere anlık olarak aktarıyoruz. Bu haberimizde de siz okuyucularımıza 3 farklı kurum tarafından yayımlanan ve 70 KPSS puanıyla başvuru yapabileceğiniz personel alım ilanlarını derledik. 

 

ALIM YAPACAĞINI AÇIKLAYAN KURUMLAR

Çeşitli platformlar aracılığıyla personel alımı yapacağını açıklayan ve asgari Kamu Personeli Seçme Sınavı puan şartını 70 olarak belirleyen 3 farklı kurum bulunuyor. Bu kurumlar arasında, İstanbul Teknik Üniversitesi, Kredi ve Yurtlar Kurumu ve İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği yer alıyor. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

KYK, İTÜ ve İTKİB tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadrolar arasında Yurt Yönetim Memuru, Diyetisyen, Büro Memuru, Şoför, Psikolog, İdari Memur, Uzman Memur pozisyonları bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI 

Kamu kurumları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların ilan metinlerinde yer alan başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. Bu başvuru koşulları arasında kamu kurumlarına memur alımlarında aranan başvuru koşulları ile alım yapılacak kadrolara belirlenen koşullar bulunuyor. 

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak, Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Haberimizin içeriğinde siz okuyucularımıza genel olarak aktardığımız personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar, aşağıda yer alan bağlantılar aracılığıyla ilanlara hakkında daha detaylı bilgi edinebilirler.