VAN'A GÖNÜL KÖPRÜSÜ...

TAKİP ET

Milli İrade ve Demokrasi Derneği Van Şubesinin daveti üzerine Van'a gelen, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi kardeşlikte mesafe tanımadı.

 

Van'a eli boş gelmeyen Oda heyeti; Midder'e bürolarında kullanmak üzere iki adet bilgisayar ve bir adet yazıcı hediye etti.

Van Midder şubesi ziyareti ile ilgili açıklama yapan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 21. Meslek komite başkanı Taner Belge " Bizler aynı coğrafyada yaşamıyor olabiliriz, ancak inancımız bir, bayrağımız birdir. Bu bizim Van'a ikinci gelişimiz ama inşallah son olmayacak. 

Burada özellikle şehit çocukları ile ilgili güzel düşüncelerimiz var. Çünkü şehitlerimizin biz de çok özel bir yeri var. Onların emaneti bizim için kutsaldır.

Devletimizin bilgileri ve destekleri doğrultusunda Midder Van Şubesi işbirliği ile Gönül Köprüsü kuruyoruz. Gerek Van'daki yavrularımızı Sakarya'da misafir edeceğiz; gerekse de Sakarya'daki işadamları ile birlikte Van 'a gelip burada birlikte çok güzel işler yapacağız inşallah. Çünkü bizim hayat felsefemizde devamlılık esastır. Görüldüğü gibi yapılan işlerde samimiyet oldukça mesafeler engel teşkil etmiyor. 

Biz Van'ı çok sevdik. Burdaki dostlarımıza söz verdik. Bu vesile ile yeni kurulan Midder Van yönetim kurulu arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim, yolu düşen veya özellikle gelmek isteyen kardeşlerimizi ve şehit çocukları Sakarya 'ya bekleriz" dedi.

Yapılan ziyaret ile ilgili açıklama yapan Midder Van Şubesi başkanı Hatice Erdoğan ise " Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 21.meslek komite başkanı sayın Taner Belge beyefendiye teşekkür ederim. Sağolsunlar derneğimize katkı amaçlı bilgisayar ve yazıcı hediye ederek jest yapmışlardır. Güzel dostluklar ve yapılacak güzel işler için birlikte çalışmalar yapacağız. Kendileri ekibi ile birlikte Van'a hoş gelmişler şeref vermişler, inşallah bu kurulan bu Gönül Köprüsü hayırlara vesile olur " diyerek sözlerini tamamladı. 

Öte yandan şehit ailelerin de hazır bulunduğu program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi