Van'da Belvan Kart Başvurusunda Kuyruk Dışarı Taştı

TAKİP ET

Van Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsler ve özel halk otobüslerinde 18 Kasım'dan itibaren elektronik bilet 'Belvan Kart' döneminin başlayacak olması, kart başvuru salonunda büyük kuyrukların oluşmasına neden oldu.

Van Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler ve özel halk otobüslerinde 18 Kasım’dan itibaren elektronik bilet ‘Belvan Kart’ döneminin başlayacak olması, kart başvuru salonunda büyük kuyrukların oluşmasına neden oldu.

Kart başvurusunda bulunan özellikle yaşlı kesim, sadece bir alanda bu işlemin yapılması bizleri zor durumda bıraktığını söyledi. Ayrıca sıra bekleyen bazı vatandaşlar izdihamdan dolayı baygınlık geçirdi. Belediyeden temel istekleri ise işlemin daha fazla alanda yapılmasını  ve böylece bu kadar sıranın ve izdihamın yaşanmamasına öncülük edeceğini dile getirdiler.

Son olarakta otobüslerde eski kartların yarın geçerli olmayacağının söylenmesi, daha fazla kişinin bu kuyruklara giremesine neden olduğunu söylediler ve bu sürenin biraz daha arttırılması konusunda belediyenin bir çözüm üretmesini dile getirdiler.''