Van'ın Genç Siyasetçisi Terzioğlu Van Halkının Sorunlarını Dinledi

TAKİP ET

Genç siyasetçi CHP Van Milletvekili Adayı Haluk Terzioğlu Çarşı pazar gezip, esnaf ve halkın sorunlarını, sıkıntılarını dinledi.

 

‘’Van İle Bütünleşmiş Milletvekili Olmalı’’

Halkın geçmişte siyasetçiler tarafından vaatlerinin yerine getirilmemesi konusunda Van halkı tarafından çok fazla şikâyetle karşı karsıya kalan Terzioğlu, biz çocuklarımıza nasıl bir siyaset ahlakı bırakacağız! Söyleyerek yakınan genç siyasetçi Terzioğlu, bu konuda çok fazla tereddütlerinin olduğunu söyledi. Bu şikâyeti Meclise Taşıyacağı Konusunda halkımıza söz verdiğimizi arz ediyoruz ifadeleri kullandı. Van Halkının siyasetçiler tarafından söz alıp yalnız yerine getirilmesini bir tarafa bırakalım, siyasetçiler ulaşmaları bile mümkün hale gelememiştir. Ayrıca bazı partilerin il başkanları ile görüşmemiz çocuk gibi kandırılarak her defasında ertelenmiştir! Diye söyleyen Terzioğlu; Van halkı sadece seçimden seçime siyasetçilerin yüzünü görmekten bıktı artık. Van halkıyla her bütünleşen derdini dert gören kişisel çıkar değil toplumsal çıkarı gözeten,  kardeşlerinin sorun ve sıkıntılarını dinleyen milletvekili lazım.

 

 

 

Halk Kendisiyle Bütünleşmiş Vekil İstiyor. İşte Bu Yüzden Vekil Adayıyım’’

 

 

Yani Van’ın ekonomi, turizm, kültür, imalat, üretim sanayisinde, dışa bağlı değil; yerele bağlı vakıf olan vekilleri,  Van halkını tanıyan onlarla yaşamaya çalışan bir siyasetçi görmek istiyorlar. Haluk Terzioğlu bu kronik sorunu vekil evi ve vekil bürosu ile halkın vatandaşın vekilini Van adresinde ofisinde bulacağına dair söz verdiğini, bu tip şikayetlerden kendisinin de mustarip olmasından dolayı vekilliğe aday olarak, halkın ve şahsının bizzat şikayet ettiği konuları kesinlikle çözeceğini, Van halkına  değişimi  gelin  sizlerin destekleriniz ile beraber çözelim ifadelerini kullanarak halktan desteklerini arz etti..

 

 

 


‘’ Van’ın Ekonomisini Uygulamalı Projeler ve Yerel Kaynak Kullanarak Yükselteceğiz’’

 

İkinci bir konu olan ve Van için çok büyük bir sorun teşkil eden ekonomi projeler ve çalışmaların hayata geçirilmesiyle düzelecek. Van’da yatırım en çok inşaat sektöründe olması bizleri üzüyor.  İlimizin bir an önce üretime geçmesi gerekmektedir.  Oluşturulacak üretim sayesinde, sanayide, turizmde, tarımda yenilenebilir enerji kaynaklarında gelişimler sağlanacak. Böylece bu sirkülasyon istihdamı geliştirecek, işsizlik sorununa da çözüm üretilmiş olacak.   Sorunların hafifleyip ortadan kalkmasıyla artık farklı alternatifler bulunarak Van’ın yerel kaynaklarından yararlanma yoluna gideceğiz.  Tüm yaşanan sorunların halkın talep ve isteklerinin doğrultusunda göz önüne alındığını dile getiren Terzioğlu, bu sorunları çalışarak,  azimle ve halka olan güvenle üstesinden geleceklerini söyledi.