VANI'N SOKAKLARINDA HİZMET SEFERBERLİĞİ

TAKİP ET

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin bir çok mahallesinde yoğun bir mesai harcayarak hizmet seferberliği başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğünden Hizmet Seferberliği 

 

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin bir çok mahallesinde yoğun bir mesai harcayarak hizmet seferberliği başlattı. 

 

Kentte çalışma sezonunun kısalığını da göz önünde bulunduran Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, hızlı bir biçimde çalışmalarını başlattı. Ekipler istisnasız ilçede bulunan bütün mahallelerde adeta seferberlik ruhu ile çalışmalarını sürdürdü. 

 

Ekipler bu çerçeve de, Karşıyaka, Yalım Erez, Sümbül, Karpuzalan, Alipaşa, Esenler, Bostaniçi, Ortanca, Değirmen, Yeni Mahalle, Karakoç, Hacıbekir, Sarmaç, Kıratlı, Bahçıvan, buzhane,veBeşçatak Kavuncu mahallelerinde yol açma drenaj ve stabilize çalışması gerçekleştirdi. 

 

Bu çalışmada ekipler yaklaşık olarak 20 Bin ton stabilize malzemesi kullanırken, kentin 20 ayrı merkez mahallesinde 80 nokta da ise parke döşeme işi hayata geçirildi. 

 

Alipaşa, Bahçıvan, Bostaniçi, Buzhane, Cevdetpaşa, Cumhuriyet, Esenler, Hacıbekir, Hafıziye, Halilağa, Hatuniye, Karşıyaka, Kevenli, Kıratlı, Ortanca, Sarmaç, Selimbey, Serhat, SeyitfehimArvasi, Şerefiye, Valimithatbey, Yalımerez, Yeni Mahalle, Beşçatak ve Kavuncu mahallelerinde parke döşeme işini hataya geçiren ekipler sezon sonuna kadar bütün mahallelerde hedeflerine ulaşacaklarını aktardılar.