'Vanspor'un olması gereken yer en az TFF 1. Lig'

TAKİP ET

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar Vanspor ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar, Van siyaseti haber sitesi ve ilaç radyo yönetimini ziyaret etti. 

 Büyükşehir belediyesinin toplamda borcunun 980 milyon olduğunu açıklayan Yaşar, kayyum atanmasından sonra ister istemez insanlarda bir beklenti oluştuğunu ve en kısa zamanda bu beklentiye acili yet sırasına göre cevap vereceklerini söyledi.

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar, "biz devleti temsilen buradayız. Mazeret uydurmayacağız. Programlı bir şekilde Van’ın sorunlarını çözmeye kararlıyız" dedi.

Ne borcun ne sorunların arkasına saklanarak, icraattan uzak kalmayacağız

Yaşar, "Yapacağımız çalışmaların neleri ifade ettiğini çok iyi biliyoruz.Hem kentimizin hem de çocuklarımızın geleceğini inşa edeceğiz.Sayın Valimizin öncülüğünde şehrimizi hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız diyen yaşar, belediyemizin içini düzene oturttuktan sonra, programlı şekilde ilimizin sorunlarına el atacağız" dedi.

Yaşar, "Van Büyükşehir Belediyesini iç dinamikleri ile birlikte, kurumsal bir kimliğe büründürmek zorundayız. Belediyemiz profesyonel manada kurumsallaşabilirse halkımıza daha doğru hizmetler edecektir" dedi.

"Bu güzide şehrimizin olması gereken yer en az TFF 1.lig"

Vanspor'un durumu ile ilgili de konuşan Yaşar, Vanspora da değinerek ileriki süreçte önemli çalışmalar yapacaklarını belirterek, "sadece Belediye Vanspor değil ilimizin ilçeleri ile, köyleri ve mahalleleri ile birlik spor alanlarında ayağa kalkması lazım, ilimizin genel sporuna ilişkin neler yapacağımızı programlamaya çalışıyoruz.Ama bir gerçeğimiz var, Büyükşehir Belediye Vanspor gerçeği. İl olarak hak ettiğimiz noktada değiliz. Bu güzide şehrimizin olması gereken yer en az TFF 1.lig burada kalıcı olarak tutunabilsek ilimiz bir futbol kenti yapabiliriz alt yapısı ile.Tabi ki önce bu yıl şampiyon olmalıyız ve seneye aynı heyecanla devam ederek istediğimiz hedefe ulaşmalıyız.  Buna takım olarak kent olarak mecburuz, bu kent hepimizin bu nedenle Van halkına sesleniyorum her konuda gelin şehrimize sahip çıkalım." ifadelerini kullandı.

http://www.wanhaber.com/