Vefa Ve-teşekkür Yemeğinde Bir Araya Geldi.

TAKİP ET

Van'ın en büyük parkı olan Tuşba Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda bulunan Yusuf Ziya Yılmaz Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda düzenlenen yemeğe Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'nin yanı sıra, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, Belediye meclis üyeleri ile belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve İş-Kur personeli katıldı.

Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, İş-Kur Van İl Müdürlüğü ile Toplum Yararına Çalışma (TYÇ) programı kapsamında yapılan protokole belediye bünyesinde görevlendirilen ve 6 aylık çalışma sürelerini 14 Kasım’da tamamlayan ve belediyecilik alanında çok önemli deneyim kazanan 150 İş-Kur personeli ile 15 Temmuz Şehitler Parkındaki Yusuf Ziya Yılmaz çok amaçlı konferans salonunda verdiği vefa ve teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

Van’ın en büyük parkı olan Tuşba Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda bulunan Yusuf Ziya Yılmaz Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda düzenlenen yemeğe Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe’nin yanı sıra, AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Muğdat Günini, Belediye meclis üyeleri ile belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve İş-Kur personeli katıldı. Noter huzurunda çekilen kura sonucu 6 ay önce Tuşbada çalışmaya başlayan İş-Kur personellerinin yaptıkları hizmetlerin anlatıldığı sunumun ardında bir konuşma yapan Başkan Özgökçe, vefalı ve kadirşinas halkın rahatı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan Tuşba Belediyesi çalışanları gibi İş-Kur personeli de büyük bir teşekkürü hak ettiğini söyledi. kırk yılda yapılabilecekleri 4 yılda gerçekleştiren Tuşba Belediyesinin halka hizmet götürülmesi noktasında her birimde çalışan 150 kişilik ekip canla ve başla çalışan İş-Kur personelinin ilçe halkının rahatı, Sağlığı ve huzuru için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Özgökçe, “Toplum Yararına Çalışma (TYÇ) programı kapsamında 16 Mayıs 2018 tarihinde noter huzurunda çekilen kur’a ile yola çıkan siz hizmet ve gönül insanları, Tuşba ailesinin birer ferdi olarak ilçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için 6 aylık dönemde canla başla çalıştınız. Yollara dökülen asfaltın her bir çakıl taşında, park ve bahçelere dikilen her bir fidanda ve çiçekte, çevre koruma hizmetinde tertemiz şehrimizin her köşesinde alın teriniz, emeğiniz ve katkılarınız var. Bu süreçte Türkiye’de örnek belediyecilik alanında Tuşba’da yapılan her hizmete imza attınız” dedi.

Her güzel ve hayırlı işin başlangıcı gibi bir de sonu olduğunu vurgulayan Başkan Özgökçe, gönül isterdi ki eğittiğimiz ve donattığımız siz hizmet erleri ile devam edelim. Ancak süreli bir alım olduğu için 3 ay dahada uzatılması talebimiz uygun görülmedi. İş-Kur çalışanları olarak her ne kadar bugünden sonra Tuşba Belediyesi ile bir bağınız kalmasa dahi, bundan sonra inanıyoruz ki aidiyet hissettiğiniz kendi belediyeniz ile oluşan gönül bağlarının devam edeceğini kaydeden Başkan Özgökçe, “Bundan sonra, vakit 6 ay boyunca büyük emekler vererek birlikte yaptığımız o güzel hizmetlerimizi başta çevrenize ve tüm vefalı ve kadirşinas halkımıza anlatma vakti. Vakit yıllardır ihmal edilen ve çok kıt imkanlar ile çok zor şartlarda başarılan güzel be nadide Hizmetleri gönüllü elçi olma vaktidir. Artık vakit vefa be veda etme vaktidir. Teşekkürler biribirinden kıymetli ve Çalışkan 150 güzel insan, teşekkürler gönül ve hizmet insanları, inşallah Rabbim cümlenize bereketli ve hayırlı daimi bir iş ve aile huzuru nasip ve müyesser eylesin” şeklinde konuştu.Protokol gereği 6 ay boyunca Tuşba Belediyesi olarak başta Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetleri Bakanı sayın Zehra Zümrüt Selçuk’a, Van İş-Kur il müdürümüz sayın Salih Serçe’ye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bu Toplum Yararına Çalışma Programı kısa sürede çok güzel ve kalıcı hizmetlerin verilmesine vesile oldu. Biz sizleri her daim kendi yakın çalışma arkadaşlarımızdan gördük. Her birinize ayrı ayrı Vanımıza ve Tuşbamıza çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve ilerideki çalışma hayatınızda üstün muvaffakiyetler diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Nezih ortamda sunulan yemek ardında duygusal anların yaşandığı, oluşan sıcak aile ortamından ayrılan İş-Kur’lu personeller göz yaşlarına hakim olamazken çekilen hatıra fotoğrafları ile program son buldu.