Yavuz Karaman'dan fahiş fiyat değerlendirmesi - Van haber

TAKİP ET

Van haber - Van Gazetesi ( Özel Haber) İş adamı Yavuz Karaman, Ülkemizde Koronavirüsü nedeniyle yaşanan fahiş fiyat iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Van haber - Van Gazetesi ( Özel Haber) İş adamı Yavuz Karaman, Ülkemizde Koronavirüsü nedeniyle yaşanan fahiş fiyat iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yavuz Kahraman,
"Öncelikle kendi önlemlerini alıyoruz. Önümüzdeki en büyük engel tedarikçi engel, Bizler üretici değiliz. Üretici olmadığımız için alış ve satış arasında ki karları gözeten insanlarız. İmalatçı firmaların verdiği fiyatları üzerine oluşturduğu kar marjlarıyla satan firmayız. Van'da sadece tek bizler değiliz. Tabi bu tek bizimle sınırlı kalmıyor. Birçok işletme hayatını idame ediyor. Fahiş fiyatlara gelince, bunlar yerel marketlerden ya da ulusal marketlerden kaynaklanan bir olay değildir.  Bunun temel sebebinin imalatçıların fiyat farkının gözetmesi ya da hammadde girdilerinin daha fazla olmasından kaynaklanan bir durumdur. Esnaflarımıza da, toptan ve perakende satan yapan arkadaşlarımızdan kaynaklanan bir durum değildir. Art niyetli düşünüp de ürünleri fazla satacaklarını düşünmüyorum. İş yerlerimize bakarsanız da herhangi bir fiyat yüksekliğini bulamazsınız."dedi.
 
VAN GAZETESİ 2020 VAN
HİKMETULLAH YETKİN
SEVDA YETKİN
NURAY KAÇMAZ
EYŞAN YETKİN
TAHİR ÇİÇEK
0544 409 0328
LÜTFEN AŞAĞIDA YORUMLARINIZI EKLEYİNİZ!
 

yavuz kahraman van haber van haberleri van gazetesi yavuz kahraman kimdir yavuz kahramandan fahiş fiyat değerlendirmesi Önümüzdeki en büyük engel tedarikçi engel bizler üretici değiliz. sondakika van