Yenilenen Van Spor'u Kısaca Değerlendirelim

TAKİP ET

Van BBSK bilindiği gibi ara transfer döneminde çok sayıda futbolcu kulübe kattı. Ayrıca teknik direktör değişikliği de yeniler arasında. Bu değişim kısa vadeli de olsa bir başarıyı beraberinde getirdi.

İlk olarak teknik direktörlüğe Beşiktaş'ın eski futbolcusunu  takıma katan Van Spor, daha sonra ise diğer mevkilerdeki eksikleri gidermek için önemli trasferlere imza attı. İlk olarak eski süper lig gol kralı Gökhan ÜNAL'ı Menemen Spordan transfer eden Van Spor, Batman Petrol Spordan başka bir forvet olan Baran Basut'u kadrosuna kattı.

Orta sahaya ise Bolu Spor'dan Fatih Nurullah Turan, Denizli Spordan Burak Yılmaz ve Menemen Spordan 10 numara mevkiinde oynayan Tayfun Erdoğan'ı son olarak kadrosuna kattı.

Son olarak Eskişehir Spordan stopher M. Serdar Yazıcı'yı kadrosuna kattı.

Yapılan bu transferlerle eksik olan bölgeleri tamamlamış oldu.

Yeni yönetim yeni takım ile ilk maçına çıkan Van Spor iyi futbolunun karşılığını alamayarak evinde Kırıkhan Spor ile 1 - 1 berabere kalarak haznesine 1 puanı ekledi. 2. önemli maçta ise Kayseri Erciyes Spor ile deplasmada oynadığı maçta gol olup yağdı. Van Spor 10 - 2 gibi farklı galibiyetle deplasmanda 3 puanla ayrıldı. Bu galibiyet ile 26 olan puana 3 puan daha ekleyen Van Spor 29 puana ulaşarak 9. sırada yer aldı. 

Yarın saat 13:00'da  Yeşil Bursa'yı konuk edecek olan Van Spor galibiyet halinde puanını 32 ye yükseltip play-of'a doğru önemli adım atacak.