Bugün

Gizlilik İlkeleri

Van haber ve Van gazetesi olarak; Basılı gazete yanı sıra vangazetesi.com ve vangazetesi.com.tr, Türkiye'nin fikir önderlerinin, gazetecilerinin, siyasilerinin, akademisyenlerinin, iş adamlarının, yazarlarının, sanatçılarının ve diğer ünlü isimlerinin günün seçilmiş en önemli haberleriyle ilgili olarak yaptıkları yorumları haberlerle ilişkilendirerek sunan yenilikçi bir haber sitesidir.

Basılı gazete yanı sıra vangazetesi.com ve vangazetesi.com.tr, internet kullanıcılarına gündemdeki haberleri kısa ve öz olarak sunarken, bu haberlerle ilgili olarak ünlülerin Vanhaber Gazetesi aracılığıyla yapmış oldukları yorumları neredeyse gerçek zamanlı Van Gazetesi olarak okuma imkanı sunmakta, Van Gazetesi haber sunduğu "Van haberleri" opsiyonundan farklı olarak, Yerel haberlerin yorumlarını haber bazında 7 gün 24 saat filtrelemektedir.


Diğer taraftan, vangazetesi.com kullanıcıları gerek Van haberlere gerek ünlülerin Van Gazetesi yorum yapabilmekte ve diğer kullanıcılarla etkileşim içinde olabilmektedir.

Formatı ve felsefesiyle Van ilinde bir ilk olan vangazetesi.com, habercilik ve sosyal medyayı bütünleştirme iddiasındadır.