Anasayfa
  • Van Haber
  • Turizm
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Sağlık
  • Spor
  • Siyaset
  • Bilim-Teknoloji Eğitim Güncel Gündem Kültür-Sanat Magazin Van Van Gazetesi Van Haberleri
  • Ara
SON DAKİKA:
16:34
Bozkurt, HEDEP’ten Van Büyükşehir’e Aday Adayı
15:53
Ak Parti'den Van Erciş'te Kim Aday Olsun? – Anket
15:18
Ürüm: Van, Türkiye'nin Önemli Büyük Şehirlerinden Biri Olacak!
13:55
Vanlı esnaf ve tüccarlar Mali Müşavirlerinize mutlaka uğrayın!
08:48
VAN'DA 2 BELEDİYE 13 TAŞINMAZI SATIŞA SUNDU
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Diyarbakır'da Düzenlenen Programa Van'dan 2 iş insanı katılım sağladı
Van Haber
23 Nisan 2022 - 02:43
Güncelleme: 23 Nisan 2022 - 02:55

Diyarbakır'da Düzenlenen Programa Van'dan 2 iş insanı katılım sağladı

Diyarbakır Ticaret Odası tarafından düzenlenen Demokratik Gelişim Enstitüsü (DPI) programına Van ilinden 2 iş insanı yer aldı.

Van Haber
23 Nisan 2022 - 02:43
Güncelleme: 23 Nisan 2022 - 02:55
1 dk okunma süresi
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
2022 Demokratik Gelişim Enstitüsü toplantısı gerçekleştirdi
Reklam
Demokratik Gelişim Enstitüsü (DPI), Yönetim Kurulu Toplantısı Dublin'de gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Üyeleri ve DPI ekibinin katıldığı toplantıda geçen yılın değerlendirilmesi yapılarak ve 2022 yılı gündemi konuşuldu.

Demokratik Gelişim Enstitüsü (DPI), bugün Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) iş birliğiyle "Türkiye’de Barışın Kâr Payını Haritalandırmak: Barışın Alt Yapısı Olarak Ortak Ekonomik Çıkarlar" başlıklı bir yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirdi.

DOĞUSİFED Başkanı Müslüm Erbay ve Van Ticaret Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Demokratik Gelişim Enstitüsü (DPI) ve Diyarbakır TSO iş birliğinde gerçekleştirilen 
“Türkiye’de Barışın Kâr Payını Haritalandırmak…” etkinliğine katılım sağladı.

"Barışın Alt Yapısı olarak Ortak Ekonomik Çıkarlar" başlığıyla ve DPI & DTSO iş birliğinde düzenlenen toplantıda Norveçli Diplomat Vegard Ellefsen konuştu. "Ellefsen ekonomik bir yatırım olarak barışı uluslararası deneyimler üzerinden ele alacak."dedi.

İzzet Akyol: "1985-2021 Türkiye ekonomisinin toplam büyüklüğü 23 trilyon dolar. 35 yıl Kürt meselesindeki çatışmalarla buhar olan kaynak 229 milyar dolar. Her yıl bu yüzde 1'lik kaynak buhar olmasa, 4.5 trilyon dolar daha büyük ekonomi olacaktı.Milli gelir %35 daha yüksek olacaktı."dedi.

Detay açıklama geliyor...

Van Gazetesi - özel haber
Reklam
Reklam
2022/04/4593973141650671475.jpg