Anasayfa
  • Van Haber
  • Van
  • Van Gazetesi
  • Van Haberleri
  • Van Haberleri Gazetesi Bilim-Teknoloji Turizm Dünya Eğitim Ekonomi Güncel Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Siyaset
  • Ara
SON DAKİKA:
19:15
Van TSO Başkan Adayı İzzet Çoban'dan birlik ve sağduyu çağrısı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kadınlar En Çok Burun Estetiği Yaptırıyor
Ekonomi
Yayınlanma: 22 Nisan 2016 - 11:25

Kadınlar En Çok Burun Estetiği Yaptırıyor

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Cevdet Murat Akagün, kadınların en fazla burun estetiği yaptırdığını söyledi.

Ekonomi
22 Nisan 2016 - 11:25
TAKİP ETTAKİP ET
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kadınlar En Çok Burun Estetiği Yaptırıyor
Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Cevdet Murat Akagün, kadınların en fazla burun estetiği yaptırdığını söyledi.
Ameliyatsız muayenehane ortamında burun estetiğinin şekil bozuklukları, çöküklükler gibi durumlarda uygulandığını belirten Op. Dr. Cevdet Murat Akagün, “Burnun yüzdeki faktörü düşünüldüğünde üzerinde yapılacak her değişiklik estetik açıdan kendini hemen fark ettirmektedir. Eğer hızlı bir çözüm arıyorsanız bu işlemi tercih edebilirsiniz. Ancak burada vakaları doğru seçmek gerekmektedir. Burun, özellikle kadınlarda en fazla estetik müdahaleye ihtiyaç duyulan bölgedir. Türkiye gibi Akdeniz ırkına özgü hafif kemerli ve ucu düşük burun yapısı günümüz güzellik anlayışında genellikle çok beğenilmediği için burun dolgusu gibi yöntemlerle burun şekline rahatlıkla muayenehane ortamında müdahale edilebilir” dedi.
Dolgu ile burun deformitelerinin düzeltilmesinin alternatif bir yöntem olarak kullanılmaya başlandığını kaydeden Akagün, “Muayenehane ortamında yapılabilmesi, enjeksiyon yöntemi ile uygulanması dolgunun avantajlarıdır. Ancak burada deformitenin yok edilmesi değil kamufle edilmesi söz konusudur. Genellikle burun sırtındaki kemer nedeniyle başvuran kişilerde bu görüntüyü hafifletmek için kullanılabilecek yöntemdir. Dolgu olarak vücuda uyumlu, reaksiyon oluşturmayan maddeler kullanılır” diye konuştu.
Daha önce operasyon geçirmiş ama problemi olan burun sırtında çökkünlük, orta hat asimetrileri, burun deliklerinde düzensizlik ve çekilmeler konusunda rahatlıkla muayenehane ortamında çok daha düzgün ve güzel bir burna sahip olunabileceğini anlatan Op. Dr. Cevdet Murat Akagün, “Ayrıca tekrar bıçak altına yatmak istemeyen, yeni bir operasyona vakit ayıramayan ya da operasyondan çekinen ve özel günler öncesi iyileşme dönemi yaşamadan burnunda hafif değişiklikler isteyen kişilerde dolgu uygulamasıyla iyi sonuçlar almaları mümkündür. Muayenehane koşullarında uyuşturucu birtakım kremlerle burnunuz uyuşturulur. Ardından dolgu maddesi önceden belirlenen noktalara enjekte edilir. Hiçbir ağrı, sızı, morarma belirtisi görülmez. Hemen o gün arkadaşlarınızla buluşabilir, davetlere katılabilir, işe gidebilirsiniz” şeklinde konuştu.
(İHA)
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Van TSO Başkan Adayı İzzet Çoban'dan birlik ve sağduyu çağrısı
Van TSO Başkan Adayı İzzet Çoban'dan birlik ve sağduyu çağrısı
Van TSO seçimlerinde birlik çağrısı: Bu şehrin kaybedecek zamanı yok
Van TSO seçimlerinde birlik çağrısı: Bu şehrin kaybedecek zamanı...
Van'da Pazar Günü Fırtına Alarmı!
Van'da Pazar Günü Fırtına Alarmı!
Kandaşoğlu’ndan Van TSO Seçimleri Öncesi Adalet Çağrısı
Kandaşoğlu’ndan Van TSO Seçimleri Öncesi Adalet Çağrısı
BAŞKAN TAKVA: SEÇİM GEÇER, BİRLİKTE YAŞAM DEVAM EDER
BAŞKAN TAKVA: SEÇİM GEÇER, BİRLİKTE YAŞAM DEVAM EDER
Çok Okunan Haberler
Van'da Millî Eğitimde Görev Değişikliği!
Van'da Millî Eğitimde Görev Değişikliği!
Van İpekyolu'nda Harun Yeşilova Eğitim İçin Sahada
Van İpekyolu'nda Harun Yeşilova Eğitim İçin Sahada
Van’da yıllardır beklenen yol için çalışmalar başladı
Van’da yıllardır beklenen yol için çalışmalar başladı
Son Yorumlananlar
BİG Van Bölge Müdürü Tokgöz’den Tuğgeneral Avkıran’a ziyaret
BİG Van Bölge Müdürü Tokgöz’den Tuğgeneral Avkıran’a ziyaret...
Başkan adayı İzzet Çoban VAGİ Projesini Tanıttı
Başkan adayı İzzet Çoban VAGİ Projesini Tanıttı
Van Gölü Kıyısında Ulaşım Ağı Genişliyor
Van Gölü Kıyısında Ulaşım Ağı Genişliyor
Diyabet Göze De Vuruyor
Diyabet Göze De Vuruyor

Ana Sayfa
Van Haber
Van
Van Gazetesi
Van Haberleri
Van Haberleri Gazetesi
Bilim-Teknoloji
Turizm
Dünya
Eğitim
Ekonomi
Güncel
Gündem
Kültür-Sanat
Magazin
Sağlık
Spor
Siyaset
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Van
  • Van Gazetesi
  • Van Haber
  • Van Haberleri
  • Van Haberleri Gazetesi
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Van Haber
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Van Haber. Van Haberleri Gazetesi, Son Dakika Van Haber Gazetesi ve Van Gazetesi alanlarında en güncel haber, analiz, röportaj ve özel dosyaları sizlere sunuyoruz. Sitemizde yer alan yazı, fotoğraf ve videoların her hakkı saklıdır; kaynak gösterilmeden veya izin alınmadan kullanılamaz. Tüm içerikler yazarlarına aittir.

Yazılım: Tumeva Bilişim

van haber