Anasayfa
  • Van Haber
  • Van
  • Van Gazetesi
  • Van Haberleri
  • Van Haberleri Gazetesi Bilim-Teknoloji Turizm Dünya Eğitim Ekonomi Güncel Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Siyaset
  • Ara
SON DAKİKA:
19:15
Van TSO Başkan Adayı İzzet Çoban'dan birlik ve sağduyu çağrısı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Başbakan'ın Düşünceleri Müspet ve Makul
Ekonomi
Yayınlanma: 10 Kasım 2016 - 22:16

Başbakan'ın Düşünceleri Müspet ve Makul

Başbakan Yıldırım'la yaptığı görüşmeyle ilgili twitter'dan açıklama yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, Sayın Başbakan'ın Anayasa ile ilgili düşüncelerini müspet ve makul buluyorum." dedi.

Ekonomi
10 Kasım 2016 - 22:16
TAKİP ETTAKİP ET
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başbakan'ın Düşünceleri Müspet ve Makul

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Binali Yıldırım ile yaptığı görüşmenin ardından Twitter hesabından yeni anayasa görüşmeleriyle ilgili açıklama yaptı. Bahçeli,"Bugün Sayın Başbakan'ın şahsımla paylaştığı anayasayla ilgili düşüncelerini müspet ve makul buluyoruz. Sayın Yıldırım'la oldukça verimli geçen görüşmemizin, inanıyorum ki ülke ve millet hayrına güzel gelişmelere vesile olacağı kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin yaptığı açıklama şöyle;

:"Hayırlı akşamlar.Türkiye'nin sorun yumağı olduğunu, pek çok açmazı bulunduğunu her sağduyulu ve vicdan sahibi insanımız takdir ve tasdik edecektir.Şu sorunun cevabını aramak durumundayız: Akışa kendimizi bırakıp ağırlaşan meselelerin derinleşmesini atıl ve etkisiz şekilde izleyelim mi? ya da milletçe hamle üstünlüğünü elimize alıp milli iradeyle gelişmelerin seyrine müdahil mi olalım? Önce bu kararı vermek zorundayız. Milliyetçi Hareket Partisi bahis konusu vatan ve millet olduğunda fedakarlıkta sınır ve eşik tanımayan bir inanmışlığa sahiptir. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışımız bu inanmışlığın tezahürüdür. Biz tutarlıyız,ilkeliyiz, dürüstüz ve ahlakın burcuyuz. Şu anda fiili açmaz ve kriz hali Türkiye'nin önünü tıkamış, ufkunu kapatmış, devlet ve toplum hayatının ömrünü karartmıştır. Bilhassa 15 Temmuz'dan sonra siyasi dinamikler farklılaştığı gibi karmaşıklaşmış, ülkemiz öngörülebilir olmaktan çıkmıştır. Peki,vatan ve millet sevdalıları buna tepkisiz, ilgisiz,duyarsız ve yabancı mı durmalı, yoksa meşruiyet ve millete bağlılığı mı sağlamalıdır? Elbette ikincisidir.

"BAŞBAKAN'IN DÜŞÜNCELERİ MÜSPET VE MAKUL"

Bu nedenle, bugün Sayın Başbakan'ın şahsımla paylaştığı anayasayla ilgili düşüncelerini müspet ve makul buluyoruz. Sayın Yıldırım'la oldukça verimli geçen görüşmemizin, inanıyorum ki ülke ve millet hayrına güzel gelişmelere vesile olacağı kanaatindeyim. Henüz somut bir siyasi mutabakat sağlanmamış olsa da, önümüzdeki sürecin Türkiye'deki fiili dayatmayı çözeceği ümidindeyim. Milliyetçi Hareket Partisi mazlumların sesine kulak veriyor, çaresizlerin, umutla istikrar ve refah gözleyenlere el uzatıyor, kucak açıyor.Sorunun bir parçası değil, çözümün yol başçısı; kaosun mimarı değil, huzur ve düzenin yol açıcısı olmaktan başka bir tercihimiz yoktur. Geleceğimizin politik kararı vatan coğrafyasının ana damarında yazılıdır; bunu anlamalı, buna göre hazırlık yapıp hareket etmeliyiz."


TASLAK METİN MHP'YE SUNULACAK

MHP kaynakları ise Bahçeli'nin açıklamasının ardından, AK Parti'nin önümüzdeki hafta yeni anayasa taslak metnini kendilerine sunacağını ifade etti.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Van TSO Başkan Adayı İzzet Çoban'dan birlik ve sağduyu çağrısı
Van TSO Başkan Adayı İzzet Çoban'dan birlik ve sağduyu çağrısı
Van TSO seçimlerinde birlik çağrısı: Bu şehrin kaybedecek zamanı yok
Van TSO seçimlerinde birlik çağrısı: Bu şehrin kaybedecek zamanı...
Van'da Pazar Günü Fırtına Alarmı!
Van'da Pazar Günü Fırtına Alarmı!
Kandaşoğlu’ndan Van TSO Seçimleri Öncesi Adalet Çağrısı
Kandaşoğlu’ndan Van TSO Seçimleri Öncesi Adalet Çağrısı
BAŞKAN TAKVA: SEÇİM GEÇER, BİRLİKTE YAŞAM DEVAM EDER
BAŞKAN TAKVA: SEÇİM GEÇER, BİRLİKTE YAŞAM DEVAM EDER
Çok Okunan Haberler
Van'da Millî Eğitimde Görev Değişikliği!
Van'da Millî Eğitimde Görev Değişikliği!
Van İpekyolu'nda Harun Yeşilova Eğitim İçin Sahada
Van İpekyolu'nda Harun Yeşilova Eğitim İçin Sahada
Van’da yıllardır beklenen yol için çalışmalar başladı
Van’da yıllardır beklenen yol için çalışmalar başladı
Son Yorumlananlar
BİG Van Bölge Müdürü Tokgöz’den Tuğgeneral Avkıran’a ziyaret
BİG Van Bölge Müdürü Tokgöz’den Tuğgeneral Avkıran’a ziyaret...
Başkan adayı İzzet Çoban VAGİ Projesini Tanıttı
Başkan adayı İzzet Çoban VAGİ Projesini Tanıttı
Van Gölü Kıyısında Ulaşım Ağı Genişliyor
Van Gölü Kıyısında Ulaşım Ağı Genişliyor
43 Milyon Dolara Karşılık
43 Milyon Dolara Karşılık

Ana Sayfa
Van Haber
Van
Van Gazetesi
Van Haberleri
Van Haberleri Gazetesi
Bilim-Teknoloji
Turizm
Dünya
Eğitim
Ekonomi
Güncel
Gündem
Kültür-Sanat
Magazin
Sağlık
Spor
Siyaset
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Van
  • Van Gazetesi
  • Van Haber
  • Van Haberleri
  • Van Haberleri Gazetesi
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Van Haber
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Van Haber. Van Haberleri Gazetesi, Son Dakika Van Haber Gazetesi ve Van Gazetesi alanlarında en güncel haber, analiz, röportaj ve özel dosyaları sizlere sunuyoruz. Sitemizde yer alan yazı, fotoğraf ve videoların her hakkı saklıdır; kaynak gösterilmeden veya izin alınmadan kullanılamaz. Tüm içerikler yazarlarına aittir.

Yazılım: Tumeva Bilişim

van haber