Anasayfa
  • Van Haber
  • Van
  • Van Gazetesi
  • Van Haberleri
  • Bilim-Teknoloji Turizm Dünya Eğitim Ekonomi Güncel Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Siyaset
  • Ara
SON DAKİKA:
00:12
Van'da ikinci el araç lastiklerine talep arttı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Fatih Erbakan'ın Van il teşkilatı yetersiz kaldı
Van Haber
Yayınlanma: 14 Ağustos 2022 - 08:06
Güncelleme: 14 Ağustos 2022 - 08:30

Fatih Erbakan'ın Van il teşkilatı yetersiz kaldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Van ili kongresine katılım sağladı.

Van Haber
14 Ağustos 2022 - 08:06
Güncelleme: 14 Ağustos 2022 - 08:30
TAKİP ETTAKİP ET
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Fatih Erbakan'ın Van il teşkilatı yetersiz kaldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Van 1. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Van'a geldi. Van Ferit Melen Havalimanında parti teşkilatı tarafından karşılanan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, daha sonra İpekyolu ilçesinde kongrenin yapılacağı salona geldi.

Yeniden Refah Partisinin Van il kongresine katılım sağlayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, alanın az olması ve Van il teşkilatının tanıtımlarının yetersiz olması hasebiyle kürsüye dakikalar sonrası çıktı.

Yeniden Refah Partisinin komgresinin olduğunu  birgün sonradan fark eden vatandaşlar:"Haberimiz hiç olmadı. Bizler, Erbakan'ı seviyoruz. Haberimiz olsaydı mutlaka gelirdik."ifadeleri yer aldı.

Yeniden Refah Partisinde eksiklikler gözardı edilse de, genel başkanın gözünden gözardı edilmemeli ifadelerini kullanan eski Refah partisi hayranı:" Bizler, geçmişten günümüze destek ve aynı metotla yürüyen bireyleriz. Van ilinde kongre yapılıyor ama bizlere haber verilmeden bu girişimlerde bulunuyor... Bence bu durum gözardı edilmemeli. Bir daha tekrar yaşanmaması için daha sıkı çalışmalar yapılmalıdır. Bizler, haberlerde gördükten sonra Van iline geldiğini öğreniyoruz."denildi.

Erbakan'ın Açıklaması:

Erbakan, “Dış güçler tarafından bünyemize zerk edilmek istenen bir zehir olan aile yapımızı, yuvalarımızı ve gençlerimizi zehirlemek üzere bize zerk edilemeye çalışılan İstanbul Sözleşmesi’ne karşı direnen, duruş sergileyen tek parti Yeniden Refah Partisi oldu. Tek başına bu mücadeleyi verdi ve bu mücadelenin sonunda en azından İstanbul Sözleşmesi’ndeki imzanın geri çekilmesine vesile oldu. Bununla beraber ekonomik kriz için gereken kaynağı somut, bilimsel ve matematiksel olarak ortaya koyan da yine Yeniden Refah Partisi olmuştur. Yeniden Refah Partisi’ni kurduğumuz gibi yaptığımız ilk iş ‘Milli Kaynak Paketleri’ kitabımızı ortaya koymak oldu. Nasıl 54. Hükümette 6 ayda 35 milyar doları Erbakan hocamız bulduysa, biz de Yeniden Refah Partisi olarak bir senede 150 milyar dolar kaynağı nasıl bulacağımızı Milli Kaynak Paketleri kitabımızda ortaya koyduk. Türk ve Kürt’ü ayırırsan ortada ne Türk kalır ne de Kürt ama Türk ile Kürt bir olursa karşısında ne Amerika ne de İsrail durabilir."

Erbakan, “Bölgenin dört bir tarafını Batı’dan ayırt etmeden yaygın ve hızlı bir kalkınma hamlesiyle buluşturdu. Allah binlerce kez razı olsun şimdi biz de Erbakan hocamızla aynı yoldan yürüyen Yeniden Refah Partisi erleri olarak, bu bölgenin derdiyle dertleniyoruz. Her şeyde olduğu gibi Van’ımızın sıkıntılarını da çözüm yollarını da çok iyi biliyoruz. Bölge ve ülke için özellikle de bu bölge için sosyoekonomik kalkınmanın sağlanabilmesinin ilk şartı toplumsal barışın ve huzurun sağlanabilmesidir. Bu bölgede kardeşliğin, ümmet kardeşliğinin, İslam kardeşliğinin, birlik ve beraberliğin sağlanması, ötekileştirmenin, kutuplaştırmanın önüne geçilmesi, toplumsal huzur ve barışın tesis edilmesi her şeyden önemlidir. Bu huzur ve barışın tesis edilmesi için de mutlaka ama mutlaka adaletin tesis edilmesi gerekir”dedi.


Kasa başındakilerle, masa başındakilerin oyunlarını bozacağız.
Seçmenlerin iki ittifak arasında kayıkçı kavgasını ibretle izlediğini söyleyen Genel Başkanı Erbakan, “Bir tarafta kasa başındakiler yani iktidar kanadı, diğer tarafta masa başındakiler yani muhalefet kanadı. Kasa başındakiler 20 senedir işbaşında, yıllardır denenmiş görülmüş, masa başındakiler de geçmişte denenmiş, yetki sahibi olmuş ve millete bir şey verememişler. İşte biz Yeniden Refah Partisi olarak kasa başındakilerle masa başındakilerin oyunlarını bozacağız. Her iki taraftan da bir hayır gelmeyeceğini milletimize anlatacağız” ifadelerini kullandı.

Bunun adı da ‘Tarım ve Hayvancılıkta Yeni Model’ oluyor

İktidarın tarım politikalarını eleştiren Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, şöyle devam etti: “Sayın Tarım Bakanı maliyetler yüzünden tarlasını ekemeyen çiftçiye nakdi destek değil, ayni destek verileceğini, mazot, gübre, tohum temin edilerek bir maliyet çıkartılacağını, hasat sonunda da bu ayni desteğin parasal karşılığının ürün fiyatı üzerinden mahsuplaşılacağını ifade ediyor. Üreticiye verilen ayni desteğin tutarı, sezon sonunda mahsuplaşma aşamasına gelindiğinde yapılan zamlarla başlangıçtaki tutarın iki-üç katına çıkmış olacak. Üretici bırakın ürünün karşılığını alıp kazanç elde etmeyi, mahsuplaşmada borçlu çıkarılacak. Mazotun, gübrenin, tohumun, ilacın bedeli katlanmış şekilde üreticiden geri alınacak. Bunun da adı ‘ayni destek’ olacak!  Şayet bu plan yürürlükte olsaydı; geçen yıl litresi 7,5 liradan verilen 2 bin litre mazot için bugün üreticinin hasat ettiği üründen litresi 30 TL’yi aşan mazot üzerinden mahsuplaşacaktı. 15 bin liralık mazot aldım diye hesap eden çiftçinin karşısına bu sene 60 bin liralık ödeme çıkacaktı. Gübre için de yüzde 300 zamlı fiyat talep edilecekti. Üreticiler bunu veremeyince de arazisine, ürününe el konulacaktı.  Kur Korumalı Mevduat (KKM) sahiplerine 4 ayda 37 milyar lira ödeyen, imtiyazlı holdinglere yılda 100 milyar liraya yakın garanti ödemesi yapan, bu yıl faize 330 milyar lira ödeyen iktidar; çiftçiye-besiciye gelince vereceği ayni desteğin bedelini mahsuplaşarak kat kat fazlasıyla geri alacağını söylüyor. Bunun adı da ‘Tarım ve Hayvancılıkta Yeni Model’ oluyor…”

Çareyi Venezüella’da arayan zihniyet tükenmişlik sendromu yaşıyor

‘Çiftçilerimiz girdi maliyetleri altında ezilirken, çareyi Venezüella’da buğday üretmekte arayan zihniyet, tükenmişlik sendromu içindedir.’ diyen Genel Başkanımız Erbakan, “Millî Görüş iktidarı, bu arkadaşlarımızı tükenmişlik sendromundan kurtaracaktır. Biz Venezüella’da tarım yapmayacağız, kendi çiftçimize destek vereceğiz. Mazot fiyatını düşürecek, girdi maliyetlerini azaltacağız. Çiftçimizin borç faizlerini sileceğiz.’ şeklinde konuştu.

Yüzde 150 maaş zammıyla işe başlayacağız

Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız’ın Başbakan olduğu 54. Hükümet’te bir senede 70 milyar dolar kaynak bulunduğunu hatırlatan Genel Başkanımız, “Şimdi geleceğiz, bir senede 150 milyar dolar kaynak bulacağız inşallah. Millî Görüş 54. Hükümette işçi, memur, emekli maaşlarına yüzde 100, yüzde 200, yüzde 320'ye varan zamlar yaptı. Biz de gelir gelmez, Yeniden Refah Partisi olarak yüzde 150 maaş zammıyla işe başlayacağız inşallah. Aynen 1976-77'de ağır sanayi hamlesini gerçekleştirdiğimiz gibi bu sefer de 81 ilimize 681 refah projesini gerçekleştireceğiz. İşsizlik diye bir problem kalmayacak."denildi.

 

Van haber ajansı, Van Gazetesi haber merkezi

# Van Haber# Fatih Erbakan# Van# Yeniden Refah Partisi# Van Haber Ajansı
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Ali kurt
2 yıl önce

Yalancılar sizi yetersiz olan neydi bence yetrsiz olan sizsiniz. Bir mikrofonla bu işler olmaz 100 TL mikrofon yaptir vay efendim biz gazeteyiz yok efendim biz iyiyiz hadi ordan toplasan siteni 50 kişi ziyaret etmez.

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
Hatice Hakverdi
2 yıl önce

Sadece yalancısıniz ayıp ayıp bilbordlar raketler pankartlar vs dağıtıldı. Bir sürü reklam gördük yerlerde direklarde

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
Uğur sayan
2 yıl önce

Yalan haber 50 TLlik gazeteci ..Yalan haber 50 TLlik gazeteci sizde gazeteci

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
Mehmet Karaaslan
2 yıl önce

Yalandan yapılan bir haber salondaydım herşey olduğu gibiydi gayet güzeldi. Ben kaç gün önce yol kenarındaki tabelalarda gördüm yanlicisiniz

Cevapla
Beğen (0)
Beğenme (0)
Admin'den Cevap
2 yıl önce

Basın özgürlüğünün bahsettiğiniz fakat haber yapıldığında bunu farklı yöne çekmek ne kadar etik bir durum. Reklam hakkında olsaydı. Sayın Erbakan'ın yazısı ekte yayına alınmaz ve farklı art niyet yapılırdı. Basın ilkelerine saygı duymanızı tavsiye eder, etik kurallar içerisinde davranmanızı temenni ederiz. (:

Cevapla
Beğen (1)
Beğenme (7)
Hikmetullanvenimmelvekil
2 yıl önce

Hikoya reklam vermemenin bedelidir :)

Cevapla
Beğen (8)
Beğenme (0)
Son Haberler
Van'da ikinci el araç lastiklerine talep arttı
Van'da ikinci el araç lastiklerine talep arttı
İş İnsanı Sinan Ateş, Van Haber Gündeminde
İş İnsanı Sinan Ateş, Van Haber Gündeminde
Van'da Yürek Yakan Olay
Van'da Yürek Yakan Olay
Van'da Termometreler Zirvede!
Van'da Termometreler Zirvede!
MHP Van İl Başkanı’ndan 15 Temmuz Vurgusu mesajı 
MHP Van İl Başkanı’ndan 15 Temmuz Vurgusu mesajı 
Çok Okunan Haberler
Van Haber - Van Spor FK, Yeni Sezona Başladı
Van Haber - Van Spor FK, Yeni Sezona Başladı
Van'da Tarihi Yıkım Tartışma Yarattı
Van'da Tarihi Yıkım Tartışma Yarattı
İş İnsanı Süleyman Güler Van Haber Gündeminde
İş İnsanı Süleyman Güler Van Haber Gündeminde
Son Yorumlananlar
Van'da Elektrikler Kesilecek!
Van'da Elektrikler Kesilecek!
İş İnsanı Süleyman Güler Van Haber Gündeminde
İş İnsanı Süleyman Güler Van Haber Gündeminde
Van Kültür Festivali Başlıyor: 9 Gün Sanat ve Müzik!
Van Kültür Festivali Başlıyor: 9 Gün Sanat ve Müzik!
Son dakika! 5.0 Büyüklüğünde Deprem
Son dakika! 5.0 Büyüklüğünde Deprem

Ana Sayfa
Van Haber
Van
Van Gazetesi
Van Haberleri
Bilim-Teknoloji
Turizm
Dünya
Eğitim
Ekonomi
Güncel
Gündem
Kültür-Sanat
Magazin
Sağlık
Spor
Siyaset
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Van
  • Van Gazetesi
  • Van Haber
  • Van Haberleri
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Van Haber
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Van Haber
Van Haberleri, Van Haber Gazetesi, Van Son dakika Haber, güncel haberlerin yanı sıra okuyucularına analizler, röportajlar ve özel dosyalarla da zengin bir içerik sunar. Böylece, Van ve çevresinde vanhaber, Van Haberleri, Sondakika van. Van Haber. Van Haber Gazetesi ve Van Haberleri tarafından kurulmuştur.
Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Yazılan yazılar yazarlara aittir. Van Gazetesi

Yazılım: Tumeva Bilişim

van haber