Anasayfa
  • Van Haber
  • Van
  • Van Gazetesi
  • Van Haberleri
  • Bilim-Teknoloji Turizm Dünya Eğitim Ekonomi Güncel Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Siyaset
  • Ara
SON DAKİKA:
05:13
Van’lı Kadınlar, Dolma Sardılar - Van Haber
05:13
Van’lı Kadınlar, Dolma Sardılar - Van Haber
05:13
Van’lı Kadınlar, Dolma Sardılar - Van Haber
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. İŞE GEÇ GELENLERE İLGİNÇ CEZA
Güncel
Yayınlanma: 28 Ekim 2019 - 14:28

İŞE GEÇ GELENLERE İLGİNÇ CEZA

Böylesi ceza olur mu dedirten olan Karabük'te yaşandı. Sabaha saat 07.30'da mesaiye gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, giriş kapısında işçi ve memurların girişlerini takip etti.

Güncel
28 Ekim 2019 - 14:28
TAKİP ETTAKİP ET
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
İŞE GEÇ GELENLERE İLGİNÇ CEZA
Böylesi ceza olur mu dedirten olan Karabük'te yaşandı. Sabaha saat 07.30'da mesaiye gelen Karabük belediye Başkanı Rafet Vergili, giriş kapısında işçi ve memurların girişlerini takip etti. 

Saat 08.30'u geçtikten sonra işe gelen işçi ve memurları belediye binasına almayan Vergili, güvenlikçilere de kapıları kapattırdı. 

Güvenlikçilerin kendilerini içeri alamayacağını memur ve işçiler ise neye uğradıklarını şaşırdı. Belediye Başkanının kesin talimatı diyen güvenlikçiler işçi ve memurları almazken, su parası yatırmaya gelen vatandaşları ile belediyenin araçları ile diğer tahsilat yerlerine taşındı.

Yaşanan trajik komik olay sonrası açıklamalarda bulunan karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, daha önce defalarca birim müdürlerini sözlü olarak uyardığını ancak buna riayet edilmediğinden böyle bir uygulamaya gittiğini söyledi.


UYARIMI YAPTIM, CİDDİYE ALINMADI"

Kendisi iş adamı olduğunu ve iş hayatına 18 yaşında başladığını da aktaran Vergili, "18 yaşından bu tarafa kendime göre iş hayatımda belirli prensiplerim var. Sürekli olarak işçi ve memurun hatasını aramak gibi tutkum yok. Defalarca kendilerini ikaz ederek uyardım, mesai saatlerine dikkat edilmesi noktasında. Bir düzensizliğin olduğunu zaten hem görüyoruz hem de işe geliş gidişlerde yaptığım takiplerde pek hoş olmayan bir durumla karşı karşıya olduğumu görüyordum. Geçen hafta bütün birim müdürlerine gerekli uyarıları yaptım. Ciddiye alınmadı. Bundan sonra belirli bir saatten sonra gelen memur ve işçilerin iş yerine girişini yasakladım ve haklarında gerekli işlemleri yapacağım. Vatandaşın problemi olmaz. Ben her türlü yetkiye sahibim ve onları mağdur etmeyiz" dedi.

Valilikteki uygulamanın aynısını almışlar 08.30 diye. 08.30'dan sonra 10 dakika bekledim. Belediye gelen arkadaşlar girdi, diğerlerinin girişine izin vermedim. Bu uygulama sürekli olarak devam edecek. Geriye kalan görev süresince bu uygulama devam edecek. Ben aslında sabahları fiili işlerin olduğu Fen, destek hizmetlerinde oluyordum. Her gün orada yapılan işleri tek tek denetliyorum. Aslında buraya gelip gelmemem fark etmiyor zaman içerisinde bu denetimleri yaptırdım ama baktım pek bir netice alamadım. Demek ki böyle disiplinli bir uygulama gerekliymiş. 
# belediye# çalışanlara# işçi# ceza# güvenlik görevlileri# karabük# van gazetesi# van haber
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Van Kent Meydanı Bir İlke Daha Tanıklık Edecek
Van Kent Meydanı Bir İlke Daha Tanıklık Edecek
Ortadoğu Gerginliği Van’da Altın Fiyatlarını Zirveye Taşıdı
Ortadoğu Gerginliği Van’da Altın Fiyatlarını Zirveye Taşıdı
Van YYÜ’den Türkiye Şampiyonluğu
Van YYÜ’den Türkiye Şampiyonluğu
Van Haber - Vanlılar dikkat! Güneş bu hafta yakacak!
Van Haber - Vanlılar dikkat! Güneş bu hafta yakacak!
Van Haber - Van Halkı Gazze ve İran İçin Sokağa Çıktı
Van Haber - Van Halkı Gazze ve İran İçin Sokağa Çıktı
Çok Okunan Haberler
Oridvian, Van'da Kuruldu - Van Haber
Oridvian, Van'da Kuruldu - Van Haber
Van'da Motor Faciası 
Van'da Motor Faciası 
Van Haber - Van Büyükşehir’de Yeni Atamalar Yapıldı
Van Haber - Van Büyükşehir’de Yeni Atamalar Yapıldı
Son Yorumlananlar
Van'da Hüsrev Paşa İlkokulu 4-B Sınıfı Mezuniyet Coşkusu
Van'da Hüsrev Paşa İlkokulu 4-B Sınıfı Mezuniyet Coşkusu
Vanspor Tarihinin En Yüksek Bütçesini Kullandı
Vanspor Tarihinin En Yüksek Bütçesini Kullandı
2800 Yıllık Şamran Suyu Artık Akmıyor
2800 Yıllık Şamran Suyu Artık Akmıyor
VAN'DAN AVRUPA'YA KAZAK İHRACATI
VAN'DAN AVRUPA'YA KAZAK İHRACATI

Ana Sayfa
Van Haber
Van
Van Gazetesi
Van Haberleri
Bilim-Teknoloji
Turizm
Dünya
Eğitim
Ekonomi
Güncel
Gündem
Kültür-Sanat
Magazin
Sağlık
Spor
Siyaset
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Vefatlar
Yerel Haberler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Van
  • Van Gazetesi
  • Van Haber
  • Van Haberleri
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Van Haber
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Van Haber
Van Haberleri, Van Haber Gazetesi, Van Son dakika Haber, güncel haberlerin yanı sıra okuyucularına analizler, röportajlar ve özel dosyalarla da zengin bir içerik sunar. Böylece, Van ve çevresinde vanhaber, Van Haberleri, Sondakika van. Van Haber. Van Haber Gazetesi ve Van Haberleri tarafından kurulmuştur.
Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Yazılan yazılar yazarlara aittir. Van Gazetesi

Yazılım: Tumeva Bilişim

van haber