23 Nisan 1920 ruhu, temsil ettiği bütün değerler ve ifade ettiği anlamlar ile çocuklarımızın sahipliğinde ve şahitliğinde çok değerli bir miras olarak nesilden nesile aktarılacaktır.
Bu bilinç ve irade ile İpekyolu Belediyesi olarak, tüm hizmet ve faaliyetlerimizde çocuklarımızı ön planda tutuyor, başta açtığımız çok sayıda spor, sanat, meslek kurslarımız olmak üzere, tüm imkânlarımızla onları mutlu bir geleceğe hazırlamak için çaba sarfediyoruz.
Bu vesile ile başta ilçemiz ve ilimiz olmak üzere tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, TBMM’nin açılışının 98. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle yâd ediyorum."
Cemil ÖZTÜRK
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili













